Mladík po hádke zranil nožom dvoch mužov

17.05.2012 Bardejov

Bardejov 17. mája (TASR) – Z pokusu zločinu ublíženia na zdraví obvinili policajti 17-ročného mladíka z Bardejova, ktorý v stredu (16.5.) popoludní v jednom z bytových domov na Sídlisku Vimbarg zranil nožom dvoch mužov.
Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová dnes informovala, že k incidentu došlo na štvrtom poschodí obytného bloku pred dverami bytu, v ktorom býval obvinený.
"Vyšetrovaním sa zistilo, že ten po predchádzajúcej hádke s 26-ročným poškodeným, z doposiaľ nezistených príčin ho sedemkrát bodol nožom s osemcentimetrovou čepeľou do oblasti hrudníka, brucha a stehna," uviedla hovorkyňa. Dodala, že útočník okrem toho raz bodol do ramena aj 21-ročného mladíka, ktorý sa ich snažil rozdeliť.
Podľa Karnišovej obvinený staršiemu z poškodených spôsobil zranenia, z ktorých sa bude liečiť 14 až 20 dní. Liečenie druhého mladíka bude trvať pravdepodobne týždeň.
Hovorkyňa dodala, že útočníka v stredu večer zadržali policajti a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Keďže mladík kládol odpor, policajná hliadka voči nemu použila donucovacie prostriedky.
 

Vyberte región